Nasterea brandului Wenger

F

ondata in 1893 la Courtételle, intr-un satuc aproape de Delémont, in muntii Jura, fabrica Wenger se poate mandri cu o istorie de peste 120 de ani, bogata in pasiune pentru calitate, precizie si excelenta in artizanat. Incepand cu anul 1997, producatorul de cutite isi extinde cu ceasuri, apoi cu valize, gama de produse apreciate in intreaga lume .

Ceasurile Wenger, o noua poveste de succes

Dupa ce a fost asimilata de Victorinox, marca Wenger si-a pastrat identitatea continuand sa dezvolte categoriile sale de produse. In 2013. Victorinox a introdus cutitele Wenger in gama sa de produse, astfel incat producatorul sa se poata focusa pe extinderea pe plan international a celor doua segmente aducatoare de cel mai mare succes: ceasurile si gentile de voiaj.

Caracteristicile care definesc marca

R

Reactiv, actual si prezent in metropolele lumii intregi, dar intotdeauna atent la originile sale elvetiene: asa se prezinta astazi Wenger. Ceasurile sunt fiabile, functionale, bine concepute si adaptate tendintelor actuale. Se adreseaza persoanelor care sunt mereu in deplasare si cauta o marca elvetiana la un pret rezonabil, in care pot avea incredere totala.

Galerie Foto