Swiza – lumea in miscare

 

Cu o istorie ce depaseste 100 de ani, bogata in performante in domeniul orlogeriei, brandul Swiza isi extinde activitatea inca din 2015, cu fabricarea de bricege, genti si valize.

Tinanad cont ca suntem permanent in miscare, calatorim in concedii sau in interes de serviciu si suntem accesorizati cu device-urile prin intermediul carora ramanem conectati cu colegii, familia si prietenii, Swiza a creat o colectie de genti si valize care sa faciliteze cat mai mult cu putinta calatoria si transportul lucrurilor, protejandu-le si oferindu-ne confortul sigurantei.

Swiza Рsmart fashion professional business 

P

entru transportul sigur al tabletelor si laptopurilor dar si al documentelor in perfecta stare, Swiza a creat o linie de produse din categoria fashion smart business professional: genti de mana, ghiozdane si huse de la cele mai simple, pana la cele mai complexe, confectionate din materiale textile de foarte buna calitate si cu un design modern, dotate cu mai multe compartimente si buzunare si accesorizate cu fermoare. Interiorul este astfel conceput incat sa optimizeze la maximum organizarea spatiului si a continutului.

Swiza – trolere, pentru un voiaj reusit

T

Trolerele transforma stresul transportului unui volum mare de lucruri in ceva foarte la indemana. Swiza pune la dispozitie trolere de diferite dimensiuni. Cele din materiale textile sunt extensibile, astfel incat sa poata fi adaptat la volumul necesar. Cele rosii din policarbonat sunt foarte usoare in pofida volumului foarte mare. Capacitatea de a transporta greutati foarte mari, manerul telescopic si rolele sunt proprietati care fac din aceasta categorie de produse Swiza, accesoriul de incredere intr-o calatorie reusita.