Istoria brandului

C

u o traditie de peste o suta de ani, brandul Swiza intra pe piata din Romania prin intermediul magazinelor Swiss Corner. Fondata in anul 1904, de catre Louis Scwab, in Orasul Moutier aflat in inima muntilor Jura, societatea debuteaza cu productia de componente pentru ceasuri mecanice, si continua cu fabricarea de ceasuri mecanice desteptatoare. De-a lungul a trei generatii, inregistreaza o evolutie spectaculoasa, marcand periodic istoria cu creatii si inovatii ce-i poarta renumele pe intreg mapamondul, adaugand la portofoliu genti si bricege.

Trofeul Golden Mercury acordat in anul 1972 a recunoscut calitatea ceasurilor cu alarma Swiza, precum si semnificativa cifra de vanzari.

 

Valorile brandului

Swiza este un brand elvetian autentic conceput pentru un stil de viata casual, pentru cei care sunt mereu gata de plecare. Cu alte cuvinte, e un prieten ce te ajuta in calatorie, de-acasa, pana la destinatie.

Misiunea noastră este de a oferi soluții facile si calitative pentru aventurile de zi cu zi, oamenilor de toate vârstele, pretutindeni.

Gata de aventura

C

elebra arma a soldatilor elvetieni raspunde provocarii noilor nevoi si devine cea mai de pret unealta a aventurierilor de pretutindeni. Accesorizat pentru cele mai nonconformiste situatii, briceagul este prietenul care-ti este aproape atunci cand trebuie sa tai franghia groasa, cand ti-e foame si trebuie sa desfaci o conserva sau in momente si mai fericite – cand vrei sa deschizi o sticla de vin. Odata cu aceasta generatie de bricege, Swiza revolutioneaza unealta, reproducand-o intr-o forma ergonomica, ca sa poata fi manuit cat mai usor.

Confectionate din otel inoxidabil, cu garantie pe viata, usor de deschis si utilizabile deopotriva cu mana stanga, ca si cu cea dreapta, bricegele Swiza surprind cu o multitudine de functii si dotari. Fie ca achizitionati o astfel de unealta pentru uz propriu sau pentru a o oferi cadou, luati in considerare cu incredere posibilitatea de a privi briceagul ca pe un accesoriu unisex, adaptat la necesitatea de a fi permanent pregatit pentru orice situatie.