Incheiem anul in atmosfera de sarbatoare: deschidem un nou magazin in capitala Moldovei, la Iasi. Evenimentul va avea loc luni, 12 decembrie, la ora 12, pe strada Cuza Voda, nr. 1.

Astfel, ii asteptam pe ieseni cu sampanie si cu produse de calitate elvetiana, direct de la producatori. Vestitele ceasuri elvetiene renumite pentru precizie sunt piesele de rezistenta ale magazinului. Patru branduri ne furnizeaza modele originale, menite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi: Mathey Tissot, Wenger, Andre Mouche si Swiss Militaire.

Bricegele si gentile Swiza sunt alte articole pe care le comercializam. Se stie ca briceagul este un simbol al armatei elvetiene. Confectionate intr-o maniera moderna, ergonomica, bricegele se bucura de garantie pe viata. Gentile, husele si trolerele au fost gandite pentru a oferi o experienta cat mai placuta in calatorie, intrucat viziunea marcii este aceea de a fi de ajutor calatorilor pana la destinatie.

Iesenii vor mai gasi in magazine obiecte de scris Caran dā€™ Ache, ceramica viu colorata ā€“ farfurii, boluri si cani, de la Cotfer, precum si sortimente delicioase, inedite si nonconformiste de ciocolata, marca Stella Bernrain, Maestrani si Swiss Alps.
Asadar, va asteptam sa sarbatorim impreuna!