SWISS ALPS

Istoria brandului

C

iocolata Swiss Alps este un sortiment al brandului Alprose.
Infiintat in anul 1957, brandul va fi mai tarziu cumparat de catre doctorul Hans Imhoff, posesor al unei fabrici de zahar si al uneia de ciocolata.
Primul muzeu de ciocolata este deschis in anul 1991, la initiativa fondatorului fabricii Alprose.
In 2011, societatea este asimilata de catre Baronie Group.

Misiune si valori

S

ustinem inovatia si calitatea superioara la un pret atractiv. Cerintele de siguranta alimentara sunt pentru noi exigente permanente ce ne vin in ajutor in satisfacerea angajatilor, clientilor si partenerilor, un mediu de lucru sigur si echitabil si, nu in ultimul rand, bucuria gustului.

Actualmente avem o retea de conexiuni ce ne asigura furnizarea materiei prime de calitate, ambalarea in conditii atmosferice optime, efectuarea unor studii in laboratoare, universitati si institute specializate. Tema durabilității este importanta pentru noi, in fiecare etapa. Acest lucru depinde de materia prima, ambalare și intregul lanț energetic din fabrici. Cu cunostintele noastre si cu informatiile referitoare la tendinte, continuam sa oferim ciocolata care sa satisfaca cele mai inalte standarde.

C

ontribuim la imbunatatirea calitatii vietii si a veniturilor micilor producatori de cacao. In acest scop, ii instruim pe agricultori si ii sustinem inclusiv pe partea tehnologica in vederea obtinerii de productii cat mai calitative.

Fabricam fiecare produs sub sloganul “Ciocolata pentru o viata mai buna”. Sustinem forumul pentru sustenabilitatea materiei prime (cacao),  suntem membri Fairtrade si UTZ Certified Cocoa – societate pentru combaterea saraciei in Africa si Asia prin sprijinul comertului echitabil, folosim doar ingrediente organice si suntem certificati pentru acest lucru.

Galerie Foto