Producatorul de ciocolata Stella vine cu noi sortimente in magazinele Swiss Corner din Romania!

La fel de atent la detalii precum il stim, cu aceeasi viziune, dar cu toate simturile orientate spre nou, inedit si sofisticat, brandul este din nou pregatit sa fie pe placul celor exigenti, cu noi produse.

Asadar, imagineaza-ti cum ar fi sa-ti intampini oaspetii cu o cafea la care sa asezonezi patratele de ciocolata ambalate individual, insa avand diferite arome, intr-un singur pachet! Ciocolata amaruie, cu migdale, cu lapte si cu caramel. Daca o cutie de ciocolata poate avea greutatea de 1.5 kg, acesta este clar un motiv sa o imparti, sa te bucuri de ea impreuna cu cei dragi carora vrei sa le oferi ce e mai bun.

Pentru ca dragostea poate fi sarbatorita oricand, fara sa fie nevoie de o ocazie speciala, s-a nascut cutia de ciocolata Romeo & Juliet. Atat de romantica si delicata, pe cat vrei tu sa fii cu persoana iubita. Ciocolata cu lapte din aceasta cutie este intruparea dragotei tale, cu senzatie, bucurie, cu tot! De asemenea, pentru cei carora le place ciocolata neagra, avem si tabletele Romeo & Juliet de 50 de grame.

Vrei sa experimentezi ciocolata organica 100% cacao? Acum ai posibilitatea. Probabil ca te-am facut sa te intrebi daca se poate. Raspunsul il ai intr-o tableta facuta din unt de cacao si cacao pudra aromatizata cu vanilie. Aaaa, am uitat sa mentionez ceva: acest sortiment de ciocolata nu contine gluten! Pentru ca brandul Stella se diferentiaza de alti producatori de ciocolata prin atentia si preocuparea pentru cei cu probleme de sanatate.

Ti-am starnit pofta de ciocolata? Perfect, pentru ca suntem gata sa ti-o si satisfacem. Te asteptam in magazine sau o poti comanda de pe swiss-corner.ro!