Nasterea brandului Mathey Tissot

I

n muntii elvetieni Jura, intr-un sat situat intr-una din cele mai frumoase vai, ia nastere in 1886 fabrica de ceasuri Mathey Tissot, ca o poveste unica ce impleteste calitatea, integritatea si serviciul personal. Precizia ceasurilor si cronometrelor a fost recunoscuta de-a lungul timpului cu premii si distinctii.

Mathey Tissot – in pace si in razboi 

Timpul se masoara si in vreme de pace si in vreme de razboi; astfel, ceasurile Mathey Tissot raspund provocarilor de eleganta, stil si rafinament venite din partea bijutierilor, dar si celor de buna organizare ale ofiterilor din armata. Cea de-a doua fabrica Mathey Tissot s-a deschis in urma comenzii de ceasuri si cronometre necesare in Razboiul Burilor din 1890. Armata Statelor Unite ale Americii a fost dotata cu ceasuri si cronometre ale brandului in Primul Razboi Mondial, si Marina Britanica de asemeni, in 1945.

Calitate, precizie si flexibilitate pentru fiecare client

F

lexibilitatea este cea mai importanta caracteristica a brandului care are in continuare planuri mari de a creste prin inovatie si creativitate, insa in acelasi timp pune acent pe relatia cu clientul pe care o considera suprema.  Prin reprezentanti raspanditi in intreaga lume, Mathey Tissot isi mobilizeaza resursele si abilitatile pentru nevoile specifice ale clientilor sai pe care ii considera nume si prieteni, nu cifre.

Mathey Tissot - Skeleton Slim

Galerie Foto