MAESTRANI

Istoria brandului

I

nitiat in tainele prepararii ciocolatei de casa de catre propriul tata, Ludovico Aquilino Maestrani deschide in anul 1852 propriul sau magazin de ciocolata, la Lucerne, dupa ani de studiu si indelungi peregrinari.

Ciocolata rafinata avand la baza o reteta italiana trebuie sa fie gazduita intr-un spatiu pe masura, asa ca Aquilino construieste Casa de Marmura – o constructie impresionanta pentru vremurile ei, cu incaperi amenajate modern si cu bun gust, pentru expoziti si vanzarea ciocolatei, dar si a fructelor tropicale. Cei trei fii ai fondatorului sunt implicati trup si suflet in afacerea tatalui.

D

In 1884 numele Maestrani este deja sinonimul ciocolatei delicioase. Mai mult decat atat, brandul devine furnizor oficial al curtii regale a imparatului Umberto al Italiei.

Astazi putem sa satisfacem orice curiozitate in legatura cu ingredientele si secretele ciocolatei Maestrani, asa ca te asteptam sa degusti sortimentele si sa ne spui care iti place cel mai mult. Daca te hotarasti sa-ti faci urmatorul concediu in Elvetia, ne poti vizita in fabrica, la Shoggiland, unde un ghid specializat iti va raspunde la intrebari

Sortimente si valori ale marcii

C

u cantitate variata de cacao, cu lapte sau cu ingrediente neasteptate, incepand de la fructe si incheind cu piper, ghimbir sau ardei iute, sortimentele de ciocolata Maestrani sunt mereu gata sa surprinda iubitorii de deserturi clasice, nonconformiste si unice.

Ciocolata noastre contine ingrediente naturale de calitate: cacao din Peru, zahar din trestie de zahar din Paraguay si lapte de la vacutele elvetiene. Ne mandrim cu sustinerea comertului echitabil, intrucat achizitionam materia prima de la micii producatori.

Forma subtire a tabletei evidentiaza experienta gustativa si calitatea superioara.

ingrediente atent selectionate

Galerie Foto