Angajatii unei companii sunt extensia acesteia, imaginea, interfata, sunt vocea pe care societatea o dobandeste prin ei. Ca atare, e important ca ei sa se simta parte integranta a ei, sa fie apreciati pentru ceea ce fac, sa li se recunoasca meritele, valoarea. In plus, recunostinta aratata angajatilor aduce dupa sine fidelitatea acestora si ii stimuleaza sa fie si mai buni in munca lor.

Sarbatorile sunt ocazia perfecta de a le arata aprecierea, printr-un cadou atent ales. Este foarte important sa fie luat in considerare, pe langa actul in sine, si continutul pachetului cadou pe care compania il va oferi. Pornind de la aceasta premisa, magazinele Swiss Corner, distribuitoare ale unor produse elvetiene de calitate, pun la dispozitie o diversitate de variante de cadouri pentru angajati: femei, barbati, dar si pentru copiii acestora. Ciocolata fina in multiple sortimente, ceramica viu colorata, obiecte de scris, bricege legendare si ceasuri originale ale unor branduri consacrate pot fi cadouri reusite, mesagerii perfecti ai gandurilor bune pe care compania doreste sa le transmita in cea mai eleganta forma.

Va asteptam asadar in magazine, ca sa vedem impreuna care e cea mai buna varianta de cadou si mai ales ca sa puteti decide chiar dumneavoastra ce doriti sa contina pachetul cadou ce va aduce zambetul pe buzele angajatilor companiei dumneavoastra. De asemenea, ne puteti contacta si telefonic sau pe mail, pentru a ne putea transmite suma disponibila pentru fiecare cadou, numarul de angajati si toate detaliile relevante.