Black Friday la intensitate maxima inseamna trei zile de reduceri: 25 – 26 – 27 noiembrie sunt trei zile in care vei putea sa-ti iei din magazinele Swiss Corner produse elvetiene de calitate exceptionala.

Patru branduri de ceasuri elvetiene te asteapta sa admiri selectia si sa beneficiezi de reducerea de 30%. Alege-l pe cel care te reprezinta, pe cel care te face sa te simti complet sau pe cel care te face sa fii remarcat, de la Mathey Tissot, Wenger, Andre Mouche sau Swiss Militaire.

Aceeasi reducere de 30% este valabila si pentru marca Swiza; gentile si bricegele atat de utile in viata de zi cu zi sunt produse pentru care iti oferim garantie. Fie ca e vorba de o husa pentru tableta sau laptop, de o geanta office, un ghiozdan sau un troller, putem afirma cu mandrie, ca produsele Swiza pentru care Swiss Corner este unic distribuitor in Romania sunt de o calitate si o durabilitate demna de luat in considerare. Pentru bricege, faimoasele arme elvetiene, garantia este pe viata.

 Ceramica viu colorata si amuzanta de la Cotfer si Splash Arts are preturile reduse cu 20%. Cum ar fi sa simti putina bucurie in plus cu fiecare masa servita in farfurii sau boluri vesele, cu vacute si munti inzapeziti? Canile au atata vino-ncoa’, incat iti vine sa-ti faci selfie cu ele! J

Brandul Caran d’Ache e pregatit sa-i bucure si pe cei mari, si pe cei mici: stilourile, pixurile si creioanele  colorate au reduceri de pret de 10%. Ca sa stii ca ne-am gandit la toate, avem si cartea de colorat pe care poti lucra si tu si micul tau artist.